Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

12/06/2017 | News release | Distributed by Public on 12/06/2017 12:34

El gran dia del futbol femení

06/12/2017

Més de 1.000 persones gaudeixen de la primera festa organitzada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

El futbol femení del RCD Espanyol es mou; és viu. Les més de 1.000 persones que han passat aquesta tarda per la Ciutat Esportiva Dani Jarque per gaudir de la primera festa del futbol femení en donen fe. Des de primera hora de la tarda, els assistents han gaudit de les diferents activitats que s'han organitzat a les instal·lacions blanc-i-blaves per tal de viure una jornada inoblidable. El futbol femení del RCD Espanyol té present i molt de futur.

Els nens i nenes, gràcies a la col·laboració de World Sport Organizing, han pogut divertir-se en els camps de futbol 3x3 on han jugat a un alt nivell i també han provat la curiosa modalitat del bubble football. I, també, s'han vist moments de molta qualitat a la taula de Teqball. Tot amenitzat per un animador que ha estat l'ànima de la festa durant les dues hores d'entreteniment.

Les jugadores del primer equip han estat signant pòsters i fent-se fotos amb totes les nenes que s'han apropat a la Ciutat Esportiva. Tampoc han faltat el Perico i la Perica, que tampoc han parat de fer-se fotos amb nens i pares. Molts han aprofitat per pintar-se la cara amb els colors blanc i blau i per passar-se per la carpa per fer-se socis i sòcies del femení.

La primera festa del futbol femení ha estat un èxit per la participació i la implicació del club. Molts pericos han gaudit d'una gran tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que promet convertir-se en una tradició.