Results

Netflix Inc.

07/29/2021 | Press release | Distributed by Public on 07/29/2021 10:02

Paris Hilton ne dezvăluie ce anume i-a servit drept inspirație pentru noul ei serial intitulat Gătește cu Paris Hilton→

Netflix Staff

Divertisment

29 iulie 2021
GlobalStatele Unite ale Americii

Cuvântul 'fierbinte' va capăta un nou sens din momentul în care Paris Hilton va intra în bucătărie pe data de 4 august, odată cu noul ei serial Netflix, intitulat Gătește cu Paris Hilton. Bazat pe videoclipul ei omonim de pe YouTube, primul sezon, care cuprinde șase episoade, ne-o arată pe Hilton cum abordează tot felul de rețete, de la cele vegane pentru cartofi prăjiți gen McDonald's până la cele de cannoli, totul alături de invitați speciali precum Kim Kardashian West, Demi Lovato, Saweetie și mulți alții. Înaintea lansării serialului, care va avea loc pe 4 august, am discutat cu celebra Paris despre originile acestei idei, pasiunea pentru gătit și producțiile viitoare pe care le are în plan.

De unde provine pasiunea ta pentru gătit?

Primele mele amintiri din copilărie se concentrează asupra momentelor în care stăteam în bucătărie cu mama și găteam pentru sărbători. Întotdeauna am fost o persoană creativă, îmi place mâncarea și așa mi-am descoperit pasiunea pentru gătit.

Cum s-a născutGătește cu Paris Hilton?

Totul a început cu videoclipul cu lasagna pe care l-am postat pe YouTube în timpul carantinei și care a devenit viral. Nu a fost decât un clip filmat acasă în acea perioadă, nu am luat acel moment prea în serios și nici nu m-am gândit că va avea un asemenea succes. Apoi am început să fiu contactată pentru crearea unui serial. Restul este deja istorie!

Ți se pare că ai început să gătești din ce în ce mai bine pe parcursul serialului?

Categoric. Am învățat să gătesc atâtea lucruri pe care nu le mai pregătisem anterior. A fost o plăcere să deprind toate aceste abilități, să încerc noi rețete și să mă apropii și mai mult de prietenii mei.

Care crezi că a fost felul de mâncare de cel mai mare succes?

Toate alegerile noastre au fost delicioase. Cred că unul dintre felurile mele preferate a fost frittata, pe care am pregătit-o împreună cu Kim. De atunci, i-am gătit asta de câteva ori și logodnicului meu. Este masa perfectă pentru un brunch în weekendurile în care suntem acasă.

Episodul acela pare că a fost unul special. Cum a fost să o reîntâlnești pe Kim în bucătărie și să stați pur și simplu de vorbă în timp ce pregăteați micul dejun?

A fost o plăcere să filmăm împreună și să ne ocupăm de această nouă rețetă pe care niciuna dintre noi nu o mai încercase până atunci. Suntem prietene de când eram mici, așa că a fost minunat faptul că ne-am făcut timp să mai povestim și să preparăm acest delicios fel de mâncare împreună.

Ți-a făcut plăcere să lucrezi ca producătoare executivă a serialului?

Îmi place să mă aflu în fața camerelor de filmat, dar faptul că pentru acest serial am avut ocazia să stau și în spatele lor a fost cu adevărat ceva deosebit. Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu întreaga echipă, să venim cu idei noi și să fim creativi. Întregul proces a fost extraordinar de la început până la sfârșit și abia aștept ca toată lumea să poată vedea produsul final.

După tonul amar și revelator al documentarului tău, a fost plăcută revenirea în această atmosferă mai relaxată?

Da, a fost. Există multe povești importante pe care aș vrea să le spun, dar îmi place să mă și distrez, să fac oamenii să râdă și să nu mă iau pe mine însămi prea în serios. În continuare, îmi propun să produc seriale care să fie atât serioase, cât și relaxate, pentru că aceste două aspecte sunt importante pentru mine, pentru fanii mei și pentru publicul care le va viziona.

Ți se pare că, de-a lungul anilor, oamenii au început să înțeleagă mai bine diferența dintre stilul tău amuzant și faptul că ești, în realitate, o persoană mai degrabă timidă și cu picioarele pe pământ?

Da. Cred că fanii mei s-au maturizat odată cu mine, că înțeleg diferitele aspecte care țin de persoana mea și că le și apreciază, mai ales după lansarea documentarului. Dar există și oameni care nu mă urmăresc cu la fel de multă atenție și care probabil nu înțeleg. Unul dintre obiectivele mele actuale este să fiu mai deschisă și să prezint publicului larg o latură a mea mai autentică. Nu este ușor, mai ales pentru că sunt o persoană destul de rezervată și timidă, dar fac tot ce pot în acest sens.

Gătește cu Paris Hilton va avea premiera pe 4 august.