RCD Espanyol Barcelona SAD

06/17/2017 | News release | Distributed by Public on 06/17/2017 08:14

El dia de la il·lusió a l’Escola RCDE

17/06/2017

El centre de formació blanc-i-blau tanca la temporada amb una festa espectacular al RCDE Stadium

Somriures, cares d'impressió, ulls d'emoció ben oberts i batecs d'energia. Botes ben cordades, samarreta blanc-i-blava al pit i preparats per sortir a jugar. Gols, abraçades col·lectives... L'alegria de jugar al RCDE Stadium. Els nens i nenes de l'Escola RCDE han gaudit d'una enorme jornada a l'escenari on els futbolistes de Primera Divisió competeixen habitualment.

Marcar gols com Gerard Moreno, fer aturades com Diego López, posicionar-se al camp com David López, treballar com Víctor Sánchez o defensar amb orgull els colors de l'Espanyol com Javi López. Aquest dissabte els jugadors de l'Escola han comprovat en primera persona què se sent jugant a un dels millors estadis del futbol internacional. Un comiat perfecte per a tota la feina feta durant el curs a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Formació tècnica, tàctica, col·lectiva i humana sota la prolífica metodologia del planter perico. Ha estat tot un any d'esforç recompensat aquest dissabte ambh l'evolució que han traçat tots i cadascun dels integrants del centre de formació blanc-i-blau.

Les famílies, part important del projecte, també han pogut ser partícips de la festa de final de curs. Entre jugadors, pares, mares, avis, àvies i la resta de familiars dels jugadors s'han congregat unes 2.000 persones per gaudir de la matinal. Javi López, capità del primer equip, i Mao Ye, conseller i director de coordinació de gestió i negoci, han volgut estar també al costat dels més petits.

Després dels partits i tota l'activitat esportiva, els nens i nenes han rebut medalles commemoratives de la temporada que ja formaran, per sempre, part dels meravellosos records del futbol formatiu. Els directors Àlex García i Albert Villarroya, i tots i cadascun dels responsables i entrenadors de l'Escola RCDE, s'han guanyat, una temporada més, el respecte i l'admiració de tothom. Gràcies a tots i ens retrobem la temporada vinent!