Results

Ajuntament de Lleida

08/10/2017 | Press release | Distributed by Public on 08/10/2017 04:07

Els infants d’Estiu de Petits i Estiu de Joc treballen la convivència i el civisme a la ciutat

L'alcalde accidental, Xavier Rodamilans, ha compartit avui una estona de joc amb els infants d'Estiu de Petits i Estiu de Joc a l'Escola Parc de l'Aigua, ajudant els nens i nenes a pintar un mural de colors.

Els infants d'Estiu de Petits s'han unit avui amb els nens i nenes d'Estiu de Joc en una activitat lúdica que ha consistit en que els nens més grans han apadrinat els més petits i han realitzat una activitat conjuntament. Amb aquesta iniciativa, en què els grans s'encarreguen de fer activitats amb els més menuts, s'han treballat i fomentat valors com la responsabilitat, la cura dels altres, i la socialització. El tema d'interès que es treball durant aquest torn d'Estiu de Petits i Estiu de Joc és la convivència i el civisme a la ciutat.

Rodamilans ha destacat que l'educació és l'eix fonamental d'Estiu de Joc, Estiu de Petits i Esportmania i ha remarcat que aquestes propostes d'estiu de l'Ajuntament de Lleida ofereixen un programa d'oci i esbarjo de qualitat, alhora que afavoreixen la conciliació familiar.

Prop de 3.000 nens i nenes i adolescents participen aquest estiu en els programes educatius i d'oci de la Paeria, que compta amb uns 130 monitors i monitores.