Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet

07/14/2017 | News release | Distributed by Public on 07/14/2017 02:55

Accés a entrades gratuïtes per al festival Tomorrowland

Cal fer una concertació d'hora obligatòria al sistema de cita prèvia i una lliurament vinculat al programa Muncipal d'Aliments Solidaris.


El proper dissabte 29 de juliol, Santa Coloma serà escenari del festival de música de ball electrònica 'Unite With Tomorrowland'. Al parc de Can Zam es podrà gaudir dels sets en directe de grans estrelles del gènere, DJs com Steve Aoki, Afrojack o el colomenc Albert Neve.

Es possibilita que les persones interessades en assistir gratuïtament puguin fer-ho. A tal efecte, s'han d'inscriure prèviament en la llista habilitada i participar en una acció vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, destinada a aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

Així, els i les colomencs que vulguin optar a formar part d'aquesta llista (un màxim de dos per gestió, duta a terme per persona major de 18 anys), hauran de:

  • Acreditar de forma obligada que són veïns i veïnes de Santa Coloma amb els DNIs o passaports originals
  • Aportar un mínim de tres articles d'higiene personal (gels, xampús, pasta de dents, desodorants, cremes hidratants, etc.)
La inscripció a la llista i el lliurament dels articles es durà a terme el dimecres 19 de juliol en dos torns, entre les 09 i les 13 h i entre les 16 i les 20 h, al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49, prèvia concertació d'hora obligatòria en el sistema de cita prèvia d'aquest web municipal www.gramenet.cat/lajuntament/oiac/cita-previa/(cal comprovar que al menú desplegable estigui fixada l'opció llista UNITE With Tomorrowland, qualsevol altre opció escollida invalida la sol·licitud).

Serà obligatòria l'acreditació de la condició de residència a Santa Coloma i la majoria d'edat de les persones interessades a inscriure's a la llista.

Es demana que el dia de l'esdeveniment les persones inscrites assisteixin portant o vestint elements característics del festival Tomorrowland: logo, Arc de sant Martí, etc.'.