RCD Espanyol Barcelona SAD

10/11/2017 | News release | Distributed by Public on 10/11/2017 01:42

'Ens plantejaran un partit duríssim'

11/10/2017

El Juvenil A juga dijous davant el Gimnàstic de Manresa a les 12h

Setmana atípica per al Juvenil A que haurà d'afrontar un doble compromís de lliga. L'equip que entrena Luis Blanco, que no va passar de l'empat a zero en el seu últim partit de lliga davant el Manacor, rep aquest dijous al Gimnàstic de Manresa (Ciutat Esportiva Dani Jarque, 12h), un adversari en continu creixement i que està mostrant un alt nivell competitiu en aquesta arrencada.

'Espero un partit duríssim. Estic segur que el Gimnàstic ens crearà molts problemes aquest dijous; serà molt complicat. És un equip que domina molts registres, que és molt perillós en les transicions i forma part d'una estructura que creix cada any que passa. Ha aconseguit bons resultats fins al moment i els dos partits que ha perdut han estat per la mínima -davant el FC Barcelona en l'últim minut-. Haurem d'esforçar-nos molt per aconseguir els tres punts', ha declarat l'entrenador blanc-i-blau, Lluís Blanco.

En qualsevol cas i malgrat la perillositat del rival, l'Espanyol s'ha mostrat molt fort en els seus partits com a local. 'Està clar que els resultats obtinguts a casa són el nostre millor aval. Hem sabut madurar els partits i jugar a un bon nivell per derrotar als nostres successius rivals. Confiem que puguem mantenir aquesta línia en els següents compromisos', ha assenyalat.

Després de l'empat davant el Manacor, els blanc-i-blaus necessiten una victòria per no allunyar-se del líder. 'No vam estar malament. L'equip va generar joc i va disposar de bones oportunitats però no vam estar encertats en els metres finals. És cert que en els minuts finals no vam estar encertats i tot i ser molt superiors, no vam ser capaços de portar-nos els tres punts', ha finalitzat.