Ajuntament de Lleida

12/06/2017 | Press release | Distributed by Public on 12/06/2017 12:48

Arrenca el ‘desembre templer’ al Castell de Gardeny

Una vintena de ciutadans han participat aquest migdia en 'La Poderosa Comanda Templera de Gardeny', la primera de les propostes que Turisme de Lleida ha organitzat per aquest pont de desembre. Ha estat un viatge en el temps de vuit segles, per reviure la història dels templers, que es repetirà el pròxim divendres, dia 8.

Al mateix temps, Turisme de Lleida ha organitzat pel pròxim diumenge, 10 de desembre, l'activitat 'Templer per un dia', la visita guiada experiencial i dinamitzada, recomanada per a famílies, que es farà en el mateix recinte del Castell de Gardeny, a les 12 del migdia.

Per una altra part, el dia 9 de desembre, s'ha programat la visita panoràmica a peu 'Petits grans racons'. Lleida compta amb un dels eixos comercials per a vianants més llargs d'Europa i que, al seu pas, ofereix un dels itineraris monumentals més encantadors de la ciutat. L'inici d'aquesta visita és a les 11.30 des de l'Oficina de Turisme de Lleida.

Per participar en qualsevol de les propostes cal inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer, Major 31, o trucant al telèfon 973-700 319. Per a més informació: www.turismedelleida.cat