Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

09/07/2019 | News release | Distributed by Public on 09/07/2019 05:45

Ja ha arribat el Welcome Day a l'RCDE Stadium!

Les Escoles RCDE inicien el curs amb una gran experiència per als alumnes i les seves famílies amb Fan Zone, visita al Tour i lliurament del 'Welcome pack' al Temple blanc-i-blau

Ha arribat el Welcome Day at the RCDE Stadium per a les Escoles RCDE!

Durant el dia d'avui, 7 de setembre, i també demà, 8 de setembre, tots els alumnes i les seves famílies podran viure un dia fantàstic al Temple: podran recollir el 'Welcome pack' de roba i, a més, podran gaudir de la fan Zone amb activitats per a tots, visitar la història del Tour RCDE, tindran grans ofertes a la RCDE Store, i el PAS romandrà obert amb importants descomptes exclusius en abonaments i productes pels assistents.

Aquest dissabte, de 10h a 20h, serà el torn de recollida per als joves futbolistes de l'Escola RCDE Dani Jarque.

Demà diumenge, de 10h a 14h, el torn serà per a les escoles externes, amb operativa pròpia per a cadascuna. Els horaris establerts són els següents:

• 10h: Escola RCDE HLK
• 11h: Escola RCDE L'Hospitalet
• 12h: Escola RCDE Sant Cugat
• 13h: Escola RCDE Sant Feliu

Al costat de la RCDE Store estan situats els emprovadors ja que, després de lliurament de la roba per als integrants de l'Escola RCDE, no s'admetran devolucions.

Durant tota la jornada, la RCDE Store i el PAS romandran oberts amb importants descomptes exclusius en abonaments i productes pels assistents. També hi haurà foodtrucks.

El Welcome Day s'organitza única i exclusivament per a alumnes i familiars de l'Escola RCDE.