UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

10/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2018 05:36

11/10/18 Cultura - Jornades d'Enoturisme i Patrimoni Cultural a Catalunya

11/10/2018

Amb motiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural i l'Any Català del Turisme Cultural, l'Observatori del Turisme i Patrimoni i el CORE Patrimoni Cultural de la UAB organitzen les Jornades d'Enoturisme i Patrimoni Cultural a Catalunya que es celebraran els dies 15 i 16 de novembre a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'esdeveniment aplegarà a professionals de l'enologia i enoturisme, experts en turisme i patrimoni, cellers, representants de les Denominacions d'Origen i estudiants, per analitzar l'estat actual del sector enoturístic i les tendències futures d'aquest àmbit econòmic emergent, que està en ple creixement a Catalunya, i que s'està convertint en font de desenvolupament territorial i cohesió social.

Les sessions, que es portaran a terme el 15 de novembre, es celebraran a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. En aquest primer dia, es realitzaran conferències per analitzar el model català d'enoturisme, i s'exposaran diverses experiències enoturístiques i projectes ja implantats en el territori català.

Es finalitzarà la primera jornada amb un tast de còctels de vins dolços preparats pel professor de l'Escola i Coordinador del Curs d'Enoturisme (presencial i online), José Luís Garcia Victorino per a tots els assistents.

La jornada del 16 de novembre serà una sortida d'estudis cap a la Masia La Muntada, situada en el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, on s'estudiarà el cas del Vallès com a destinació enoturística, a partir de les experiències de diversos agents del sector i de l'administració local. Per assistir a aquesta sortida, caldrà inscripció prèvia ja que les places són limitades.

Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera en la seva organització, juntament amb el grup de recerca Tudistar del Departament de Geografia de la UAB.

La inscripció a les jornades es pot realitzar omplint el formulari que trobareu a aquest enllaç.

Us podeu descarregar també aquí el tríptic informatiu.