Ajuntament de Lleida

10/11/2017 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2017 02:55

Més de 1.500 persones passaran aquest cap de setmana per la Llotja de Lleida

Més de 1.500 persones passaran aquest cap de setmana per la Llotja de Lleida. I és que l'equipament acollirà la representació de l'espectacle 'Grease Reloaded' i l'obra 'E.V.A' de la companyia T de Teatre que celebra els seus 25 anys.

Supa Staff, que porta aquest diumenge, a les 18.00h, l'espectacle 'Grease Reloaded', va ser la companyia guanyadora del premi especial La Llotja de la 5a edició del The Best On, el festival coreogràfic que és l'únic en què participen companyies de dansa urbana professional a Europa i que està organitzat per l'escola de teatre i dansa Dancescape de Lleida amb el suport de la Paeria. Es preveu que unes 900 persones assisteixin a l'espectacle.

Dissabte, a les 20.30h, T de Teatre, sota la direcció de Julio Manrique, porta l'obra 'E.V.A' amb la qual celebra els seus 25 anys. Una comèdia dramàtica en què quatre històries creuades de quatre ex-companyes d'escola faran reflexionar l'espectador sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. És previst l'assistència d'unes 600 persones.

Cal destacar que la nova gestió municipal del Palau de Congressos i Teatre de la Llotja ha suposat la revitalització d'aquest equipament ja que des del mes de març fins ara s'hi han realitzat prop d'una setantena d'actes o esdeveniments.