UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

10/11/2017 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2017 05:20

11/10/17 Transferència - Jornada sobre aplicacions i beneficis de l'economia circular

11/10/2017

El Simpòsium d'Economia Circular pretén sensibilitzar als ciutadans perquè l'economia circular esdevingui un criteri més en les seves decisions i hàbits quotidians. La inauguració de la jornada anirà a càrrec d'Àlex Brossa, regidor de Desenvolupament Econòmic i Local de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, i Javier Lafuente, vice-rector d'Innovació de la UAB i director del Parc de Recerca UAB.
A continuació, Jordi Oliver, director de l'spin-off Inèdit, introduirà el concepte d'economia circular i repassarà en quin estat està i les tendències actuals. Tot seguit, tindrà lloc la taula rodona 'De la teoria a la realitat', moderada per Jordi Puigdellívol, SHERPA.cat, i que comptarà amb la participació de Pere Casals, director d'ACS Recycling; David de los Santos, director de Qualitat, Prevenció i Medi Ambient de Provital; Joan Pera, director general de Manufacturas Arpe, i Josep Maria Chimenos, director del Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials de la UB.

La jornada també inclourà una conferència internacional titulada 'Com treballa Europa l'economia circular?', a càrrec de Francesca Miazzo i Ieva Punyte, de Cities Foundation. Durant la seva intervenció presentaran el llibre de bones pràctiques 'The Wasted City'.
Per acabar, a les 12h els s'organitzaran taules de treball moderades per experts en Economia Circular perquè els participants puguin compartir inquietuds i experiències, conèixer casos reals d'economia circular i rebre recomanacions i feedback.

Més informació:Programa del Simpòsium