Ferrocarril Metropolità de Barcelona SA

07/30/2020 | Press release | Distributed by Public on 07/30/2020 02:36

Les millors imatges del transport públic durant la Covid-19

Totes les fotografies conformen una galeria d 'imatges que es pot veure al web de TMB com a testimoni d'una situació històrica que perdurarà en la nostra memòria col·lectica amb noves realitats i nous hàbits de mobilitat.

De totes les imatges que es poden veure a la galeria web s'han seleccionat 30 que després de l'estiu es podran veure a l'Espai Mercè Sala.

S'han publicat més d'un centenar d'imatges amb l'etiqueta #CoronaTMB, creada per @tmb_barcelona específicament per a l'acció, i són moltes les mirades personals i reflexions que hi aporten els seus autors. Les imatges, a banda de testimoniar aquest escenari nou, també han sabut transmetre l'esforç dels professionals que han fet possible que es mantinguessin els serveis essencials vinculats a la mobilitat. Així, aquesta galeria també vol ser un agraïment cap a ells.

Les fotografies mostren situacions i sentiments que tots estem vivint: la soledat dels primers desplaçaments, incerteses, tristors, esperances i superació davant d'uns temps difícils. Tots els retrats ajuden a normalitzar el dia a dia d'una nova manera de desplaçar-se col·lectivament i són un homenatge als seus protagonistes, a tots els que continuen apostant pel transport públic.