Ajuntament de Lleida

09/13/2017 | Press release | Distributed by Public on 09/13/2017 02:39

Representants del plenari dels Infants i Adolescents de Lleida participen en un taller d’Unicef a Tarragona

Deu representants del Consell d'Infants i del Consell de Joves que formen el Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida han participat en una activitat programada per UNICEF a l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona, juntament amb infants dels consells de participació de Mollerussa i Tarragona, que també han estat representants pel mateix nombre de delegats.

En aquesta trobada s'han realitzat uns tallers a càrrec de l'associació Los Glayus, referents a la dinamització de participació infantil a Astúries, i s'ha treballat amb representants d'aquests òrgans de participació infantil d'acord amb el paraigua 'infància i tic's'.

Aquesta trobada també s'ha fet a altres zones de Catalunya amb diferents grups de participació. El resultat d'aquestes trobades i la visió que han aportat els representants dels òrgans de participació infantil, seran la base per un informe d'UNICEF en el qual hauran participat també nens i nenes d'Astúries, Castella i Lleó (en previsió de publicar el darrer trimestre de 2017).

Representant al Consell de Joves de Lleida hi ha assistit la Pilar i la Mirana, del col·legi Maristes Montserrat; la Judit, de l'Institut Guindàvols, i l'Àlvaro, del col·legi Sagrada Família. Mentre que representant al Consell d'Infants hi ha assistit la Clàudia i l'Hèctor, de l'escola Riu Segre; la Latifah i la Nina, de l'escola Príncep de Viana, i el Miquel i l'Ivan, del col·legi Lestonnac.