RCD Espanyol Barcelona SAD

11/29/2019 | News release | Distributed by Public on 11/29/2019 09:12

'Era important ser primers de grup'

29/11/2019

Pipa destaca el partit a Budapest i apunta que el resultat 'ens reforça i ens ajuda'

Per a Gonzalo Àvila, 'Pipa', el partit davant el Ferencvaros estava marcat en el calendari com una data clau per certificar la primera plaça de la fase de grups. Per això, no dubta a qualificar que, 'per a nosaltres, era molt important ser primers. Estem molt contents i segur que ens ajudarà per agafar bones sensacions de cara al partit d'aquest cap de setmana. Ens reforça i ens ajuda', insisteix.

Va ser un dels jugadors més destacats del partit i la UEFA va triar algunes de les seves jugades, de manera que apunta que 'treballol cada dia per estar prepara, per si m'arriben més oportunitats' i subratlla que es va sentir 'molt content amb el suport dels meus companys i de l'entrenador'.

Assegura que li va pujar la moral amb les elogioses paraules del tècnic i que sempre tracta de jugar amb serenitat. 'Jugar amb por no genera res. Cal sortir amb confiança', insisteix i argumenta, a més, que' ara toca centrar-se en el cap de setmana, en el partit de Lliga i sumar la victòria', un fet que no té dubtes que arribarà i tot es veurà més fàcil encadenant un parell de resultats positius'.