Results

Ajuntament de Lleida

10/10/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/10/2018 05:04

Lleida participa a les jornades europees del patrimoni amb diverses activitats al Castell dels Templers de Gardeny aquest cap de setmana

El Castell dels Templers de Gardeny participa en la propera edició de les jornades europees del patrimoni, que tindran lloc els dies 12,13 i 14 d'octubre amb diverses activitats per a petits i grans.

Divendres dia 12 d'octubre, a les 12 hores, es podrà gaudir d'una visita guiada a la poderosa comanda de Gardeny. El dia 13 d'octubre s'oferirà una nova edició de l'activitat 'Templer per un dia', adreçada a públic familiar. A més a més, el Castell dels Templers romandrà obert al públic de 10 a 13:30 hores els tres dies.

Les jornades europees de patrimoni són una iniciativa que pretén atansar els palaus, castells, monestirs, fàbriques, jardins històrics i altres espais patrimonials a la ciutadania a través de jornades de portes obertes, visites gratuïtes i altres activitats per donar a conèixer el patrimoni comú, la millor manera d'aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Més informació al web http://www.turismedelleida.cat