RCD Espanyol Barcelona SAD

01/12/2018 | News release | Distributed by Public on 01/12/2018 05:22

Alfa Romeo, Vehicle Oficial del RCD Espanyol de Barcelona

12/01/2018

El RCD Espanyol de Barcelona ha arribat a un acord de patrocini amb Fiat Chrysler Automobiles Spain(FCA), per la qual cosa Alfa Romeo passa a ser Vehicle Oficial del club durant la temporada 2017/2018. El fabricant de vehicles italià i la seva prestigiosa marca automobilística a nivell internacional seran presents dins i fora de l'RCDE Stadium. En el marc d'aquest acord, la plantilla blanc-i-blava, directiva i cos tècnic, gaudiran de la cessió d'una flota de vehicles Alfa Romeo, entre els quals destaca el nou Stelvio.

Tant el RCD Espanyol com FCA s'han mostrat molt satisfets amb l'acord que acaben de rubricar i que de ben segur beneficiarà a ambdues entitats en la seva projecció nacional i internacional. Segons les declaracions del director de Màrqueting del RCD Espanyol, Antoni Alegre, 'aquest acord significa la unió entre dues marques amb una gran trajectòria i prestigi en els seus sectors'. A més a més, l'executiu blanc-i-blau considera que 'serà un orgull per a tots els seguidors, jugadors i directius gaudir d'aquest acord i poder transitar cap als nostres objectius com a entitat de la mà de FCA i Alfa Romeo'.

D'altra banda, Luca Parasacco, Conseller Delegat de FCA Espanya i Portugal, indicava que 'amb aquest patrocini, el RCD Espanyol es converteix en aliat estratègic per a nosaltres a l'hora de compartir projectes de futur a Catalunya. Estic segur que l'afició espanyolista vibrarà aquesta temporada, no només amb les evolucions de l'equip blanc-i-blau sinó també amb els nous models de les nostres marques'.

Sobre FCA Fiat Chrysler Automòbils/Alfa Romeo

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) és el setè major fabricant d'automòbils en el món, focalitzada en la fabricació, comercialització i disseny de turismes i vehicles comercials lleugers. Com pionera de la indústria automotriu, va fabricar el seu primer automòbil al 1899. Té centres de producció i investigació distribuïts per tot el món; Itàlia, Argentina, Brasil, Polònia, Sèrbia, Xina, França, Índia, Rússia, Turquia... El 2013, va adquirir el 100% de la propietat del grup Chrysler, completant l'últim pas necessari, per a la creació d'del grup FCA, convertint-se en una organització forta i vibrant construïda sobre una base sòlida amb plans ambiciosos per al futur. A Espanya opera sota les marques Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional i Mopar.

Sobre el RCD Espanyol de Barcelona

El RCD Espanyol de Barcelona és una societat anònima esportiva, fundada l'any 1900 com a club social de futbol a les aules de la Universitat de Barcelona i de la mà d'estudiants entusiastes de l'esport. Pioner en múltiples pràctiques esportives a Catalunya, avui centra la seva activitat en el futbol, en què ha destacat per ser un dels clubs fundadors i de referència de LaLiga, aconseguir 4 copes d'Espanya i 2 subcampionats de la UEFA, i disposar d'un futbol formatiu amb gran prestigi en l'esport internacional. Disposa de dues instal·lacions de primer nivell: la Ciutat Esportiva Dani Jarque i l'RCDE Stadium, guardonat el 2010 com la millor instal·lació esportiva de tot el món.