Multiconsult ASA

10/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2018 07:55

Digitaliseringsforbilde nominert til Årets unge rådgiver

Cathrine Mørch er teknologileder og rådgiver ved avdeling Metode og Verktøy i Multiconsult. Hun er utdannet sivilingeniør med fagene byggteknikk og arkitektur på Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB).

- Vi er stolte av å kunne nominere en så positiv pådriver som Cathrine til årets kåring. Cathrines faglige engasjement for digitalisering og teknologianvendelse strekker seg langt utover Multiconsults grenser, noe som allerede har gitt henne en stemme inn mot bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen, sier Martin Halvorsen på vegne av nominasjonskomiteen i Multiconsult.

Tett samarbeid med entreprenører

Cathrine har den siste tiden lagt ned mye arbeid sammen med entreprenører for å utvikle et opplegg for anvendelse av teknologi i gjennomføring av totalkontrakter. Gjennom dette arbeidet har hun opparbeidet en forståelse og respekt fra entreprenørene om at rådgivernes bidrag vil sikre en forutsigbar og effektiv gjennomføring av totalkontrakter.

Arbeidet hennes har blant annet resultert i at en stor utenlandsk teknologileverandør har invitert Multiconsult og Cathrine til et samarbeid om gjennomførelsen av et utviklingsstudie relatert til teknologianvendelse og digitalisering.

Cathrine har i tillegg blitt lagt merke til utenfor bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen. I mai ble hun invitert til Dagens Næringslivs podcast om teknologi for å diskutere bruk av 3D-printing sammen med matematiker og teknologiinvestor Silvjia Seres.

Utdrag fra nominasjonskomiteens vurdering:

«Cathrine har deltatt i oppdrag innen alle Multiconsults forretningsområder og er i stand til å se muligheter på tvers av fag og markedsområder. Hun ser totaliteten og hva som skaper verdi og bærekraftig utvikling for kunder, samarbeidspartnere, Multiconsult og samfunnet. Med sitt utadvendte engasjement og sin gode relasjonskompetanse er hun en etterspurt ressurs innen digitalisering og teknologianvendelse både internt og eksternt. Cathrines faglige kompetanse og personlighet gjør henne til en fremragende rådgiver og fagekspert som rådgiverbransjen trenger.»

- Vi er veldig stolte over å nominere en så positiv pådriver som Cathrine til årets kåring, med det sterke faglige engasjementet hun har for digitalisering og teknologianvendelse, sier Martin Halvorsen på vegne av nominasjonskomiteen i Multiconsult.

Vinneren av Årets unge rådgiver kåres på RIFs Høstkonferanse den 23. oktober på Sentralen i Oslo.

Les mer om RIFs kåring her.