Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

01/08/2020 | News release | Distributed by Public on 01/08/2020 08:47

Convençuts d’aconseguir-ho

08/01/2020

Marc Roca considera que, si la salvació és una bogeria, 'estem tots bojos dins el vestuari i molts aficionats també ho estan'

El convenciment de que la salvació és possible s'ha instal·lat al vestidor. Amb només 19 jornades per davant, els blanc-i-blaus tenen clar que no serà una empresa fàcil, però aportaran tot el seu esforç en què sigui possible. Si la setmana passada David López li va posar veu a aquesta idea, avui, Marc Roca ha fet un pas més. 'Si és una bogeria, estem tots bojos dins el vestidor i molts aficionats també estan bojos. Nosaltres creiem', comenta sobre les possibilitats de salvació. Insisteix, també, que 'hi ha dues maneres de veure-ho: que tenim onze punts però que encara queden molts punts per disputar-se i l'altra és que estem a quatre punts de la salvació. Lluitarem fins al final. Estem convençuts i creiem que ho aconseguirem. Amb partits com el de l'altre dia, al costat de la nostra afició, serà molt més fàcil'.

Assegura que l'equip 'necessitava un partit com el de l'altre dia' perquè ha generat 'molt bones sensacions' i avala que David López es pugui incorporar al centre de camp 'perquè ens hem compenetrat molt bé. És un líder al camp i t'ajuda molt'.

Reconeix que el club farà el màxim esforç 'per ajudar l'equip', però apunta que 'els que hem de tirar del carro som els que estem ara, els que portem tota la temporada'.

Revela que el partit contra el Leganés, l'últim de l'2019, 'va ser un cop dur per a nosaltres', mentre que l'exemple a seguir és del Barcelona. 'Hem d'afrontar-los tots de la mateixa manera, amb la mateixa energia i les mateixes ganes. Així és com ho aconseguirem'.

Argumenta, igualment, que 'no ha estat una primera volta fàcil. No hem pogut fer el joc que volem. Hem patit. Hem tingut tardes dures i moments difícils, però sempre treballem per donar el màxim. Hem de seguir endavant i confiar en nosaltres. En aquesta segona volta volem donar-li la volta a la situació i lluitarem per aconseguir-ho'.