Results

Telemach d.o.o. Podgorica

11/04/2019 | News release | Distributed by Public on 11/04/2019 17:02

Novine u Video Klubu koje će vas ugrijati pred zimu

Novembar smo rezervisali za nove, atraktivne serije i nove sezone već dobro poznatih serija. U kataloguNova SPlayod 8. novembra stiže dugoočekivana druga sezona popularne serijeSenke nad Balkanomkoja je nastala u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića. Istog dana Telemach korisnici imaju i prvi put mogućnost dabindžuju, odnosno dapogledaju sve nove epizode odjednomonda kad to njima odgovara. Šest godina nakon zbivanja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo, mistično svjetlo na skrivenu istoriju Balkana i kontinenta. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja, tajna društva i ilegalne organizacije bujaju i kroje nove mape i događaje. Centralni tok priče fokusiran je tragični atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju, a prate ga paralelne priče koje na koncu imaju zajednički rasplet.

KatalogHBOpostaje od 4. novembra bogatiji za premijeru nove serijeNjegova mračna tkanja.Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-djelom naučne fantastike, serija prati Liru (Dafni Kin), naizgled običnu, ali hrabru djevojku iz drugog svijeta. Lira kreće u potragu za kidnapovanim prijateljem, otkriva zlokobnu zavjeru u vezi sa ukradenom djecom i pokušava da shvati misteriozni fenomen zvani Prašina. Dok putuje kroz svjetove, uključujući i onaj nama poznat, Lira upoznaje odlučnog i odvažnog dječaka Vila. Oni zajedno srijeću neobična bića i otkrivaju opasne tajne, a sudbina živih i mrtvih je u njihovim rukama.

Šesta sezona popularne serijeMoćdolazi sa katalogomPickbox.Kriminalistička drama smještena u dva različita svijeta, glamuroznu njujoršku klupsku scenu i brutalni svijet trgovine drogom. Džejms Sent Patrik, zvani Duh, ima sve, prelijepu suprugu, predivan penthaus na Menhetnu i popularan novi njujorški noćni klub. U njegovom klubu "Istina" okuplja se elita, slavne face grada koji nikad ne spava. Dok njegov uspjeh raste, rastu i Džejmsovi planovi da stvori carstvo. Ali, "Istina" zapravo krije ružnu stvarnost, to je paravan za Džejmsovu unosnu mrežu prodaje droge koja uslužuje samo moćne i bogate.

Uživajte u novembarskim novitetima i preko 16.000 drugih naslovaVideo klubauEON paketimai pripremite se za zimska iznenađenja koja vam spremamo.