Ajuntament de Lleida

06/17/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/17/2017 09:39

El CT Lleida reuneix el futur del tennis espanyol

Les pistes del Club Tennis Lleida acolliran durant tota la setmana vinent el Campionat d'España de Tennis Cadet, torneig que comptarà amb la participació de quatre representants lleidatans. Aquests quatre tennistes (Ares i Aran Teixidó, Núria Pérez i Aleix Gaya) han assistit avui a la presentació del torneig, al qual també ha assistit la tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Montse Parra.

El Campionat d'Espanya es desenvoluparà entre el 19 i 25 de juny i aplegarà els 64 nois i noies de fins a 16 anys, els millors jugadors espanyols de la categoria. Entre la nòmina de participants destaca la cap de sèrie número 1, la lleidatana Ares Teixidó, que com la seva germana Aran serà una de les rivals a tenir en compte en el quadre femení, on també es podrà veure en acció Núria Pérez, jugadora del CT Lleida, que hi ha accedit per invitació. També ha rebut una 'wild card' Aleix Gaya per participar en el quadre masculí.

El torneig arrancarà dilluns al matí amb els partits corresponents als individuals masculins, mentre que a la tarda es disputaran els partits de dobles femenins, una mecànica que es mantindrà en les jornades següents, sempre alternant els dos quadres.