Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet

04/21/2017 | News release | Distributed by Public on 04/21/2017 03:27

Al Teatre Sagarra aquest divendres '50 sombras de Andreu'

Aquest divendres 21 d'abril (21.00), Andreu Casanova interpretarà al Teatre Sagarra la paròdia '50 sombras de Andreu'. L'obra, escrita i dirigida pel mateix Andreu Casanova, ironitza i parodia els moments més coneguts de la famosa trilogia literària i reeixida pel·lícula '50 sombras de Grey'.


A l'escenari, Casanova es converteix en el Sr. Grey de Barcelona, i Rocío Gutiérrez hi interpreta Anestesia, alter ego femenina de la senyoreta Steele. El públic participa de l'espectacle, en compartir experiències, per tombar entre tots plegats els mites i les llegendes de la parella més llegida dels últims anys. El preu de l'entrada és de 12 €.

D'una altra banda a l'Auditori Can Roig i Torres hi haurà concert de Dalia Quartet, uns músics de trajectòries diverses que exploren llenguatges estètics amb un grau altíssim de complicitat. Tots ells compaginen el quartet amb conjunts com la Mahler Chamber Orchestra, Lucerne Festival Orchestra, Camerata Bern, Orquestra Da Camera, Dortmunder Philharmoniker o l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Dalia Quartet fou convidat a interpretar, al costat de Matthias Goerne, la versió cambrística (A. Schönberg) del Cant de la Terra, de G. Mahler. Els podeu veure divendres 21 (21.00). El preu és de 8 € (descomptes habituals).