RCD Espanyol Barcelona SAD

08/09/2018 | News release | Distributed by Public on 08/09/2018 06:52

Jornades de formació per a directors

09/08/2018

Els responsables de les RCDE Academy reben sessions pràctiques i teòriques per part dels professionals del DOR

Els directors i responsables de les diverses RCDE Academy que l'Espanyol té repartides arreu del món estan duen a terme unes jornades de formació a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Els professionals del Departament d'Optimització de Rendiment cuiden la metodologia i la manera de treballar dels equips i centres de formació blanc-i-blau al llarg de tota la temporada. En el marc d'aquest aprenentatge, els responsables de les acadèmies tenen ara l'oportunitat de compartir uns dies a Barcelona, establir connexions personals i laborals i, especialment, amarar-se del know how del reeixit futbol base perico. Durant el curs prosseguiran amb noves sessions.

A més a més, aquest dijous, els visitants han pogut debatre i fotografiar-se amb l'entrenador del primer equip blanc-i-blau, Joan Francesc Ferrer Rubi.

Una vegada acabi aquest cicle de sessions teòriques i pràctiques, els directors tornaran als seus països de treball. L'Espanyol actualment compta amb onze acadèmies repartides als Estats Units, la Xina, l'Irak, el Japó, Algèria i els Emirats Àrabs, consolidant d'aquesta manera la marca RCDE Academy.