UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

04/20/2017 | Press release | Distributed by Public on 04/21/2017 03:34

20/04/17 Comunitat - Voleu participar en la universitat? El dia 26 podreu conèixer les diverses opcions de participació estudiantil

20/04/2017

El dia 26 d'abril reprenem el cicle #debatspublicaXXI amb una jornada dedicada a la participació estudiantil en la universitat. Aquesta sessió tancarà un cicle de debats en el qual també s'ha dedicat una jornada a l'arquitectura de les titulacions i una altra als drets, deures i garanties de l'estudiant.

La jornada del dia 26 es planteja des d'un punt de vista diferent del de les dues sessions anteriors, ja que s'ha optat per organitzar una mostra de les diferents opcions de participació que ofereix la universitat. A la plaça Cívica, podreu passejar per diversos espais que us permetran conèixer-les: el teixit associatiu, les formes de participació cultural, solidària i política i les oportunitats que ofereixen els serveis i unitats del campus.

Trobareu un espai dedicat als col·lectius -en què podreu veure algunes de les activitats que organitzen-, un dinar internacional, un espai d'actuacions a càrrec d'Autònoma Actua o una fira amb els serveis i unitats del campus, com ara Dinamització Comunitària, Cultura en Viu, l'Observatori per a la Igualtat o la Fundació Autònoma Solidària. Igualment, el Consell d'Estudiants de la UAB (CEUAB) aprofitarà la jornada per a iniciar el procés de modificació del seu reglament intern.

Tots aquests espais representen diverses formes de participació. Veniu i participeu de la manera que més us agradi! Us ho perdreu?