Government of Andorra

10/27/2021 | News release | Distributed by Public on 10/27/2021 10:44

El Governa adjudica els tallers sobre violència de gènere, assetjament i igualtat als centres educatius del país per al curs 2021-2022

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, l'adjudicació dels tallers sobre violència de gènere, assetjament i igualtat als centres educatius d'Andorra per al curs 2021-2022. L'adjudicació dels treballs de preparació (disseny) i dinamització (realització) dels tallers ha recaigut sobre el psicòleg Arnau López.

L'objectiu és conscienciar de les causes i les conseqüències de la violència de gènere i de la violència domèstica per prevenir-les. Generant, d'aquesta manera, un espai de reflexió conjunta amb un llenguatge accessible segons l'edat dels alumnes.

Amb aquesta motivació, s'ha determinat que els tallers abordaran les temàtiques següents: prevenció de la violència de gènere (alumnat de 13 anys), prevenció de l'assetjament escolar (alumnat de 14 anys) i igualtat de gènere (alumnat de 15 anys).

Els tallers, d'una durada de 90 minuts, s'impartiran als centres escolars de tot el país, a tots els sistemes educatius. La programació dels tallers es definirà amb el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.