UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

10/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 10/11/2018 03:57

11/10/18 Campus - Comencen les formacions de delegats i delegades

11/10/2018

Un cop escollits els nous representants de cada grup acadèmic, a partir de la segona setmana d'octubre, comencen les formacions de delegats i delegades, un conjunt de càpsules formatives amb una durada màxima de 90 minuts i dedicades a aquelles temàtiques que els delegats i delegades han valorat interessants en cursos anteriors.

Les formacions de delegats/des, organitzades des de la Unitat de Dinamització Comunitària, són un espai mensual d'informació i debat adreçat a tots els delegats i delegades de grup acadèmic que figuren a elCens,un registre que conté, agrupats per facultats, els noms de tots els delegats/des de grup acadèmic que hi ha actualment a la UAB. Aquestes sessions neixen arran de la demanda dels mateixos representants per gaudir d'un espai de trobada regular on debatre i enfortir els vincles entre els delegats/des de les diverses facultats.

Les formacions tenen dues programacions diferenciades per als delegats/des que ho són per primer cop i els que ho han sigut ja en cursos anteriors. Les sessions van començar el passat 8 d'octubre i finalitzaran el 9 de maig de 2019. Hi ha sessions de matí i de tarda i els delegats/des s'hi poden inscriure prèviament a través de l'Aula Moodle, un espai on els representants de grup poden treballar en xarxa i planificar l'assistència a les formacions. Totes les sessions es realitzaran a la Sala Annexa de l'Hotel d'Entitats i es facilitaran certificats d'assistència per a cadascuna.
La figura del delegat o delegada

La figura del delegat o delegada és vital pel seguiment acadèmic de les titulacions. El delegat/da és l'interlocutor entre el grup acadèmic i la facultat; és qui detecta les necessitats del grup i actua per solucionar problemàtiques o fomentar les bones pràctiques a l'aula. A més, representa els interessos del grup i la seva tasca principal és realitzar el seguiment acadèmic de la titulació.
Qualsevol consulta sobre les sessions la podeu adreçar al correu [email protected]