Results

Ayuntamiento de Valencia

07/11/2018 | News release | Distributed by Public on 07/11/2018 07:50

Ajuntament:Al Saló de Cristall

El calendari musical dels Concerts dels Dijous oferirà demà, dia 12 de juliol, una actuació del grup Los Románticos del CMAPM (Centre Municipal d'Atenció a les Persones Majors) de Trafalgar. La formació presentarà una selecció de vint cançons populars.

Els CMAPM són centres de trobada, comunicació i esplai, dependents de l'Ajuntament, en què es duen a terme diverses activitats adreçades a persones jubilades i pensionistes majors de 60 anys, veïnes de la ciutat de València. Estes activitats, de tipus formatiu i lúdic, tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones majors i facilitar-los l'accés als béns culturals i a les activitats d'oci i temps lliure del barri on s'ubiquen.

Entre les activitats culturals que es desenvolupen al sí del centre de Trafalgar destaca el grup musical Los Románticos. L'actuació de demà al Saló de Cristall de l'Ajuntament inclou un repertori de vint cançons, amb temes tan coneguts com «Qué tiempo tan feliz», «Tres cosas hay en la vida», «El toro y la luna», «Y nos dieron las diez» o «Chiquitita», entre d'altres.

El concert começarà a les 12:00 hores al Saló de Cristall i, com és habitual, tindrà entrada lliure per a totes les persones que vulguen acudir.