RCD Espanyol Barcelona SAD

07/16/2017 | News release | Distributed by Public on 07/16/2017 03:53

'Cada dia aprenc alguna cosa nova'

16/07/2017

Aarón es mostra 'il·lusionat' davant la nova temporada i 'amb ganes de començar de nou'

Aarón va viure la temporada passada uns mesos molt accelerats, que el van portar del filial al primer equip a tota velocitat. La seva progressió va ser tan meteòrica que a meitat de temporada ja va aconseguir una plaça a la primera plantilla. Sap que aquest any ha de ser el de la seva consolidació i es mostra 'il·lusionat' i 'amb moltes ganes de començar de nou, de tornar a jugar i d'estar amb els meus companys en el terreny de joc'.

El jove lateral català confia que 'aquest any segueixi anant tot igual' i no oblida que 'cada dia aprenc alguna cosa nova. Els meus companys em donen suport i m'ajuden molt'.

Reconeix que, a nivell col·lectiu, la passada campanya 'l'equip va anar de menys a més' i per això espera que 'aquest any tot ens vagi bé i que puguem començar més fort que el passat'.

Alaba l'arribada dels nous reforços, - 'Sergio i Granero han fet grans anys a Primera i Mario està demostrant que farà un gran paper' - i subratlla que el projecte esportiu 's'anirà consolidant amb el temps. Les coses s'estan fent molt bé '.

Tampoc oblida que, tot i la intensitat de les primeres sessions, 'tots tenim ganes de jugar ja el primer amistós de la pretemporada a Indonèsia'.