UAB - Universitat Autònoma de Barcelona

02/17/2017 | Press release | Distributed by Public on 02/17/2017 03:57

17/02/17 Comunitat - Laura Salmerón guanya el concurs de màrqueting Estudiants amb Talent

17/02/2017

Laura Salmerón, que està cursant el quart curs del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB, ha guanyat la tercera edició del concurs estatal Estudiants amb Talent, a partir d'un projecte d'estratègia comunicativa creat per a la marca Pernod Ricard. Per a la defensa, va comptar amb la supervisió de la professora Ana Ullod, del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

L'estudiant va defensar el seu projecte a la seu de Pernod Ricard de Madrid, davant un client que veia per primera vegada la seva proposta i havia de valorar si s'adequava als seus objectius de màrqueting i comunicació.

Estudiants amb Talent és un certamen estatal organitzat per InfinitC, que apropa els universitaris interessats pel món del màrqueting al seu àmbit professional. El premi que rebrà Salmerón és la possibilitat de realitzar pràctiques de sis mesos a l'empresa Pernod Ricard. A més, rebrà invitacions per a conferències de patrocini d'InfinitC, on presentarà el seu treball amb l'ajuda d'un representant de la companyia.