Results

Banca Transilvania SA

07/07/2020 | Press release | Distributed by Public on 07/07/2020 02:35

Cele mai noi solutii de pe BT Store ajuta antreprenorii cu predictii financiare si semnatura electronica

Comunicat de presa2020-07-07

• 15 firme prezinta pe BT Store solutii la principalele provocari ale antreprenorilor
• Aplicatiile ajuta la rezolvarea principalelor provocari ale antreprenorilor - de la transformare digitala la contabilitate primara
• Aproape 1.000 de antreprenori au ales pana acum solutiile prezentate pe platforma online

BT Store, platforma online cu solutii complementare bankingului, are parteneri noi, PrimeDash si Namirial, care vin in completarea celor de pana acum cu servicii de predictie financiara si semnaturi electronice, foarte utile in contextul actual.

15 firme ofera prin BT Store aplicatii cu discount pentru clientii Bancii Transilvania, si anume: Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv, iFactor, IT Hit, Termene.ro, CFO App, PrimeDash si Namirial.

Cu ajutorul PrimeDash, antreprenorii pot simula diferite scenarii financiare pentru companie, in sprijinul unor decizii financiare, iar prin platforma eSignAnywhere, oferita de Namirial, firmele au posibilitatea sa implementeze semnarea electronica a documentelor de pe orice dispozitiv.

Aproape 1.000 de antreprenori au accesat pana acum prin BT Store solutii complementare bankingului pentru propria afacere. De la facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, recrutare, solutii de eCommerce, generator online de documente, web development sau predictie financiara, acestea ajuta la gestionarea afacerii.