Ajuntament de Lleida

06/18/2017 | Press release | Distributed by Public on 06/18/2017 09:51

Catorze catifes adornen l’Eix Comercial en la diada del Corpus

Lleida ha guarnit aquest diumenge els carrers del centre de la ciutat per celebrar la Diada de Corpus. Les flors i les serradures de colors han conformat diverses catifes, dibuixant diversos elements festius, naturals i florals, que els lleidatans han pogut veure al llarg de l'Eix Comercial.

El Patronat del Corpus de Lleida ha utilitzat prop de 2 tones de serradures de colors, farines i altres materials, i gairebé 2 tones més de flors per donar vistositat a les prop de 14 catifes, que l'organització ha realitzat des de les 6 del matí pel carrer Major.

Al migdia, el tinent d'alcalde Xavier Rodamilans i els regidors Paco Cerdà i José Luis Osorio, acompanyats pel bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez Valls, han assistit a la sortida de l'Àliga i el Lleó de Lleida del Palau de la Paeria, en l`únic dia de l'any que ho fan, i han presenciat els seus balls de lluïment.

Durant els parlaments, s'ha fet una crida a participar en els actes de la tarda, quan el seguici surti en cercavila de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, i recorri l'Eix Comercial, des de la Catedral fins a la Paeria. Davant l'Ajuntament és l'indret on finalitzarà la festa, amb els balls de tots els elements del seguici.