Joventut Badalona SAD

01/12/2018 | News release | Distributed by Public on 01/12/2018 07:05

El Divina Seguros Joventut busca el punt d’inflexió

Els verd-i-negres visiten la pista del RETABet Bilbao Basket (diumenge, 12.30h) on intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada lluny de l'Olímpic


López-Arostegui, en un partit a l'Olímpic / D. Grau - CJB

El Divina Seguros Joventut visitarà la pista del RETABet Bilbao Basket (diumenge,12.30h) i buscarà el punt d'inflexió per trencar l'actual ratxa de resultats. Els verd-i-negres esperen estrenar el caseller de victòries d'aquest 2018 i aconseguir el primer triomf lluny de l'Olímpic de la temporada.

El tècnic del Divina Seguros Joventut, Diego Ocampo, ha donat valor a la unitat del conjunt: 'El més important és que l'equip està unit, entrenem units i juguem units, parlem les coses i fem autocrítica per millorar, això és un procés. Quan les coses no surten bé afecta i ens hem de donar suport entre nosaltres, així que és bàsic relativitzar, les ratxes dolentes són una possibilitat durant una temporada, ara la nostra responsabilitat és millorar el rendiment', ha analitzat.

L'entrenador ha donat algunes de les claus per poder aconseguir el triomf: 'Per a ells és un partit clau i jugaran amb molta pressió a la pista, haurem d'estar concentrats i jugar com sabem, i per fer-ho hem d'estar tranquils i centrar-nos en jugar bé a bàsquet, en fer un bon bloqueig o una bona lectura. Ens hem de centrar en el present, en què cadascú doni el millor i en jugar amb confiança i tranquil·litat', ha argumentat.

Per la seva banda, Xabi López-Arostegui, que ha patit un esquinç de grau 2 al turmell esquerre en l'últim entrenament i serà previsiblement baixa, ha destacat el que necessita fer l'equip a Bilbao: 'Sense jugar l'Eurocup físicament estaran més frescos, a casa a més es fan forts. Nosaltres hi hem d'anar amb la intenció de guanyar i sense dubtes, tenim opcions de guanyar però hem de ser realistes i saber que tindrem un partit difícil i haurem de saber patir, però hem d'anar amb ambició i amb ganes de guanyar', ha confessat.

El jugador del planter ha destacat la importància de no jugar amb ansietat: '[En altres partits] ens hem precipitat i no hem sabut controlar el marcador, no ens hem de posar aquesta pressió', ha finalitzat.