RCD Espanyol Barcelona SAD

04/21/2017 | News release | Distributed by Public on 04/21/2017 01:27

Gestionar emocions

21/04/2017

El Femení s'enfronta a la Fundació Albacete, rival directe en la lluita per la permanència

El primer equip femení del RCD Espanyol es desplaça a terres manxegues per enfrontar-se a la Fundació Albacete (Ciutat Esportiva Andrés Iniesta, 12h), un rival directe en la lluita per la permanència. L'entrenador espanyolista, Rubén Rodríguez, tot i la derrota en l'última jornada veu el seu equip convençut i amb ganes de revertir la situació.

'El resultat no va ser positiu, però les sensacions de l'equip sí que ho van ser. Teníem una idea de joc, vam intentar contrarestar al nostre rival, però no vam tenir la sort de guanyar. En qualsevol cas, vaig acabar bastant content amb l'actitud de l'equip', ha declarat Rubén Rodríguez. Aquesta actitud serà clau aquest diumenge davant la Fundació Albacete, rival directe en la lluita per la permanència. 'Sabem que és un partit en el qual hem de guanyar sí o sí; qualsevol altre resultat no seria massa positiu. No podem desaprofitar aquesta oportunitat perquè, en cas contrari, ja no dependríem de nosaltres i la situació es complicaria encara més. Intentarem aconseguir un bon resultat que ens donaria aire per al final de temporada', ha declarat.

En aquest sentit, Rubén ha apuntat que 'serà un partit en el qual haurem de gestionar bé les emocions. Al marge dels aspectes futbolístics, és molt important controlar les emocions. És més, crec que en aquest aspecte pot estar la clau del partit. Qui millor gestioni les emocions, tindrà més opcions d'endur-se els tres punts'.

Del rival de les espanyolistes, el preparador blanc-i-blau ha comentat que 'és un equip que té les idees molt clares, que intenta jugar bé a futbol i que en el seu camp ha aconseguit bons resultats. Sabem que ens plantejaran moltes dificultats i que serà un adversari dur de superar, però tenim els nostres arguments i intentarem portar-nos els punts'.