Netflix Inc.

07/09/2021 | Press release | Distributed by Public on 07/09/2021 11:25

PER-OLAV SØRENSEN VA REGIZA LUNGMETRAJUL ROYALTEEN PENTRU NETFLIX→

Divertisment

9 iulie 2021
GlobalNorvegia

- BAZAT PE APRECIATUL ROMAN SEMNAT DE RANDI FUGLEHAUG ȘI ANNE GUNN HALVORSEN -

9 iulie 2021 - El poartă poartă pe umeri responsabilitatea pentru un întreg popor. Ea, doar minciuni. Oare poate exista un viitor pentru un rege în devenire și o fată simplă, care ascunde un mare secret?

Netflix a anunțat astăzi lungmetrajul norvegian Royalteen, bazat pe The Heir, primul volum din apreciata serie de romane pentru tineri adulți Royalteen și semnată de Randi Fuglehaug și Anne Gunn Halvorsen. Filmul va fi regizat de Per-Olav Sørensen (Nisipuri mișcătoare, Un iubit de sezon, Nobel) și Emilie Beck (When you left, Do you want me back?) și produs de Janne Hjeltnes din partea companiei The Global Ensemble Drama.

Acest film în limba norvegiană îi va avea în distribuție pe Ines Høysæter Asserson (Lena), Mathias Storhøi (prințul Kalle), Elli Müller Osborne (Margrethe), Filip Bargee Ramberg (Arnie), Amalie Sporsheim (Ingrid), Ina Dajanna Ervik (Tess), Hannah Larsen Walberg (Fanny), Vår Sørensen Grønlie (Astrid), Niels Skåber (Gunnar) și Carmen Andrea Høilund (Guro).

Royalteen este o poveste de dragoste care vorbește despre felul în care poți să trăiești cu propriile greșeli, să-ți învingi teama și să cucerești internetul. Când între prințul Karl Johan (Mathias Storhøi), Kalle pentru prieteni, și nou-venita Lena (Ines Høysæter Asserson) încep să se nască sentimente, Lena este fermecată, dar și sceptică, din mai multe motive. Mare petrecăreț, prințul Kalle apare frecvent în revistele de scandal sau în blogurile cu bârfe mondene, între care unul condus anonim chiar de Lena, până să fie descoperită. Lena știe foarte bine că, dacă va începe o relație cu viitorul rege, vor ajunge amândoi într-o situație imposibilă și asta în condițiile în care încă nu i-a dezvăluit lui Kalle, și nimănui altcuiva, un secret și mai mare, care, de altfel, a determinat-o să se mute din orașul natal.

Regizorul Per-Olav Sørensen a declarat: 'Trebuie să creăm mai mult conținut pentru tineri adulți în care dragostea este prezentată în mod autentic, timid, neajutorat, vulnerabil și sensibil. Odată cu Royalteen, sperăm să umplem acest gol. Această poveste acoperă multe subiecte relevante pentru tinerii din ziua de astăzi. Atât eu, cât și Emilie Beck, cu care am colaborat la regia acestei producții, sperăm să oferim o poveste de dragoste contemporană, plină de umor, vulnerabilitate și pasiune. Această poveste a Cenușăresei moderne este, deopotrivă, fascinantă și captivantă.'

Claire Willats, directoare la International Original Film Nordics: 'Sunt încântată să prezint primul nostru film pentru tineri adulți, semnat de Per-Olav, care are un talent unic de a-și presăra poveștile cu emoție pornită din suflet. Abia aștept ca el și Emilie să facă ceea ce știu atât de bine și să dea viață acestui basm modern.'

Echipa de creație:

Regia: Per-Olav Sørensen și Emilie Beck

Scenariul: Ester Grenersen

Concept: Per-Olav Sørensen

Producător: Janne Hjeltnes

Director de imagine: Håvard Byrkjeland

Scenografie: Kristine Wilhelmsen

Costume: Oddfrid Ropstad

Royalteen va avea lansarea internațională pe Netflix în 2022.

www.netflix.com/royalteen

Despre The Global Ensemble:

The Global Ensemble Drama este o companie de producție care, cu ajutorul unor creatori deosebit de talentați, dezvoltă, creează și produce drame, lungmetraje și documentare pentru televiziune. Compania a fost fondată în 2020 de regizorul Per-Olav Sørensen și este condusă de directoarea executivă și producătoarea Janne Hjeltnes. Având sediul la Oslo, capitala Norvegiei, compania colaborează cu platforme internaționale de difuzare online, rețele de televiziune din întreaga lume, dar și cu parteneri locali. De asemenea, pe partea de dezvoltare și producție, The Global Ensemble Drama colaborează cu o serie întreagă de companii internaționale de producție, producători și studiouri din toată lumea.

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin difuzare online, cu 208 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără reclame sau angajamente.