Results

Si.Mobil dd

10/12/2017 | Press release | Distributed by Public on 10/12/2017 05:47

Prihranite več kot 400 EUR v enem letu – z izjemno A1 Kombo ponudbo

Ljubljana, 12. oktober 2017 - A1 Slovenija do konca leta svojim obstoječim in novim uporabnikom nudi izjemno ponudbo paketov A1 Kombo, ki vključujejo internet, televizijo in telefonijo. Vsi paketi Kombo bodo novim in obstoječim uporabnikom A1 Slovenija prvo leto na voljo po najboljši ceni na trgu za samo 18,99 EUR mesečno. Z združitvijo vseh storitev na enem računu bodo uporabniki lahko privarčevali do 408 EUR v prvem letu.

Trojčki A1 Kombo S, M in L na enem mestu združujejo edinstveno ponudbo televizije, interneta in fiksne telefonije. Ob sklenitvi posebne jesenske akcije, ki bo trajala do 31. 12. 2017, bodo obstoječi ali novi uporabniki A1 Slovenija prvo leto deležni posebne promocijske cene. Mesečna naročnina na katerikoli A1 Kombo paket bo prvo leto znašala zgolj 18,99 EUR. Poleg tega bodo lahko uporabniki v prvem mesecu brezplačno uživali v ekskluzivnih vsebinah, do 210 televizijskih programih, HBO programih in fiksni telefoniji z neomejenimi klici. Mobilni naročniki A1 Slovenija bodo ob združitvi s kateri koli paketom A1 Kombo deležni še dodatnega prenosa podatkov v višini 100 GB mesečno za nadaljnji dve leti.

»A1 Kombo paketi edini v Sloveniji omogočajo, da uporabnik kadarkoli izklopi storitev, ki je ne potrebuje, in s tem znatno prihrani. Z novo akcijo smo prihranke še povečali. Hkrati pa smo obstoječim mobilnim uporabnikom še poenostavili pot do 100GB brezplačnega prenosa podatkov,« je poudaril Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednost v A1 Slovenija.
Edinstvena promocijska akcija velja za vse A1 Kombo pakete in ob sklenitvi
vezave za 24 mesecev. Več o A1 Kombo ponudbi in paketih pa si lahko prebere tukaj.