Government of Andorra

12/06/2017 | News release | Distributed by Public on 12/06/2017 14:48

S'adjudiquen els treballs de comunicació del Centre de Tractament de Residus per reforçar la informació a la ciutadania

El Consell de Ministres ha aprovat l'adjudicació dels treballs de comunicació i informació a la ciutadania de la Comissió de seguiment i vigilància de Centre de Tractament tèrmic de residus per tal de reforçar la informació en un àmbit d'interès per als ciutadans.

L'adjudicació ha recaigut en les empreses Aliè! i Ambitècnia per un import total de 10.027,82 euros.

La Comissió de seguiment i vigilància del CTR té com a funcions el tractament de la informació periòdica sobre la quantitat i qualitat dels residus tractats o abocats i sobre les incidències que s'hi puguin produir, així com dels plans de control i vigilància. També ha de proposar les mesures correctores i de vigilància que pugui considerar necessàries.

A més, però, la Comissió ha de promoure la informació als ciutadans en relació amb els impactes sobre la salut pública i el medi ambient en aquesta instal•lació. Així, per tal de donar el millor compliment a aquestes funcions, es contracta aquest servei perquè assumeixi especialment les tasques de comunicació.

L'adjudicació, a més, respon a l'acord de la Comissió, del passat mes de maig, d'incrementar la divulgació i la informació de cara a la ciutadania, considerant que hi ha un interès en aquestes qüestions.

El contracte preveu el disseny de la pàgina web de la CIV i el seu manteniment, actualització i dinamització. També inclou el desenvolupament d'accions de comunicació prop de la ciutadania i la gestió de les demandes i consultes dels ciutadans.