Ferrocarril Metropolità de Barcelona SA

07/11/2018 | Press release | Distributed by Public on 07/11/2018 02:02

Transport públic per al Festival Cruïlla Barcelona 2018

Amb motiu de la programació dels concerts del Festival Cruïlla Barcelona 2018, que acull el recinte del Parc del Fòrum els dies 12, 13 i 14 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d'aquest esdeveniment ciutadà i posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora les nits que dura el festival, un cop finalitzin els concerts.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l'estació d'El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts que programa el festival.

El funcionament del metro, fins a la mitjanit els dijous, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum - plaça de Catalunya

Per facilitar la sortida dels assistents, aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l'indicador de línia 'Cruïlla 2018' i funcionaran tres nits en els següents horaris:

  • Nit de dijous 12 de juliol: de 23 h a 2 de la matinada
  • Nit de divendres 13 de juliol: d'1 a 2 de la matinada
  • Nit de dissabte 14 de juliol: d'1 a 2 de la matinada

El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l'organització al costat de la parada d'origen ubicada al passeig del Taulat.

També arriben al Fòrum les línies regulars de bus H14, H16, V31, V33 i 7.

Per a més informació es pot consultar l'avís corresponent a la secció d'estat del servei del web de TMB.