Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus

03/16/2017 | Press release | Distributed by Public on 03/20/2017 04:44

L'Àfrica Occidental a la Jornada País

INTERNACIONALITZACIÓ 16/3/2017

Els assistents han pogut descobrir les possibilitats del territori africà amb el consultor Daniel VivesL'Àfrica Occidental a la Jornada País

La Cambra ha realitzat, aquest dijous al matí, una nova edició de la Jornada País de comerç internacional destinada a conèixer el potencial de l'Àfrica Occidental. El ponent de la sessió, el consultor Daniel Vives, ha destacat les possibilitats d'aquest territori, un dels més atractius per a les empreses que volen obrir nous mercats gràcies a les seves potencialitats.

En aquesta línia ha destacat els costos logístics molt competitius -atenent la proximitat amb l'Estat espanyol-, els mercats poc saturats, l'estabilitat econòmica, el lliure comerç en la majoria de països o la bona imatge que té el producte espanyol a la zona.

Vives també ha subratllat la importància de diferenciar el producte de la resta en el nou mercat, i la importància de conèixer les especificacions del territori i la personalitat del país on l'empresa vol expandir-se.

La Jornada País, que la Cambra organitza de manera periòdica, té com a finalitat conèixer les potencialitats de diverses destinacions internacionals per facilitat a les empreses la seva expansió i localitzar nous mercats d'interès.