RCD Espanyol Barcelona SAD

01/09/2020 | News release | Distributed by Public on 01/09/2020 12:15

Per la porta gran

09/01/2020

Raúl de Tomás il·lusiona en la seva presentació i assegura que 'vinc a fer història'

Les primeres hores de Raúl de Tomás com a blanc-i-blau han aixecat una enorme il·lusió entre l'afició per la seva qualitat contrastada i pel compromís que ha demostrat des de la seva arribada. El davanter, que ha estat presentat oficialment aquesta tarda com a nou jugador de l'RCD Espanyol, reconeix la seva satisfacció 'per estar aquí' i apunta que 'necessitava trobar la confiança per la situació que estava vivint i espero poder agrair aquesta confiança fent-ho bé en el futur'.

Assegura que l'interés de l'Espanyol, fa diverses setmanes, i les paraules que va creuar amb Rufete van servir per decidir-se a fer aquest pas. 'Conec la responsabilitat que tindré en aquest equip. Confio en les meves possibilitats. He perdut moltes coses aquests mesos a Portugal, però des que vaig parlar amb l'Espanyol he recuperat les ganes. Ara assumeixo la meva responsabilitat en aquest equip i vinc amb la idea de fer història. És una cosa que em motiva i m'omple de responsabilitat. Ho donaré tot per tornar la confiança que han dipositat en mi'.

Revela que, aquest matí, després de la revisió mèdica, ha conegut als seus nous companys 'i he vist que és un grup humà perfecte. L'únic que necessito és que m'ajudin en aquest període d'adaptació i que tots intentem buscar el mateix objectiu'.

Recorda que ha passat per una situació esportiva a Lisboa que no li omplia i resumeix que 'tot el que havia anat perdent en aquests sis mesos l'he recuperat en un dia'.

Sap que les comparacions amb Tamudo seran inevitables i per això apunta que 'ell ha estat un exemple perfecte per a qualsevol jugador. Tant de bo pogués fer-ho com ell'.

Durant la presentació de Raúl de Tomás, Carlos García Pont, vicepresident blanc-i-blau ha agraït 'la feina que ha fet Rufete i altra gent de club per aconseguir aquesta contractació' i també al jugador 'per haver posat les coses tan fàcils i demostrar la seva voluntat de venir a l'Espanyol'.

Per la seva banda, Rufete ha revelat que va començar les converses per a la contractació del davanter madrileny 'el 11 de desembre i des del primer moment ens va apuntar la seva voluntat de venir. Si tenim Raúl de Tomás aquí és perquè el club està en creixement. Ara tenim cinc mesos per davant per aconseguir el nostre objectiu. És un repte molt bonic i la nostra afició està desitjant que aconseguim resultats cada setmana'.