Results

Banca Transilvania SA

11/23/2020 | News release | Distributed by Public on 11/23/2020 02:14

Tinerii in arena: noua generatie ...

23 noiembrie 2020

Tinerii in arena: noua generatie de antreprenori

Daca si tu esti unul din acei tineri interesati de antreprenoriat, bine ai venit in club...sau in arena.

Tinerii in Arena este locul unde elevii si studentii dornici sa isi porneasca propriul business pot afla mai multe despre antreprenoriat si despre ce trebuie sa faca pentru a primi investitii, direct de la antreprenori experimentati.

Conform unui studiu realizat de echipa Insights PulseZ, 1 din 2 tineri la nivel national vor sa fie antreprenori sau manageri, iar 2 din 3 tineri au apetit pentru antreprenoriat. Cu toate acestea, 6 din 10 tineri afirma ca cea mai mare problema cu care se confrunta in Romania este lipsa accesului la resurse financiare. Din acest motiv, echipa Vreau sa fiu Antreprenor & Insights vine in sprijinul tinerei generatii pentru a facilita accesul la informatii legate de obtinerea investiilor.

Evenimentul va avea loc in 24 noiembrie, incepand cu ora 18:00 si va fi transmis live pe Facebook. Pentru a participa, nu uita să completezi formularul onlinepana azi, 23 noiembrie la ora 23:59.

Cine sunt investitorii in tineri?

Cei 5 investitori care vor participa la event sunt antreprenori care participa sau au mai participat la evenimente similare si au deja experienta in a sustine noua generatie de antreprenori:

  • Dragos Petrescu este unul dintre cei mai importanti oameni din industria HoReCa si fondator al Grupului City Grill, cel mai mare lant romanesc de restaurante.
  • Daniela Mariscu este pionier al industriei agrementului in Romania si CEO al companiei Aqua Azur, punand Romania pe harta globala a atractiilor turistice.
  • Dragos Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri romani si presedintele grupului Eurolines, cel mai important exit din Romania in industria de transporturi.
  • Cristian Onetiu este co-fondatorul celei mai mari companii de vanzari directe din tara si fondatorul proiectului Scale-Up 1000, reusind astfel sa ocupe un loc important in topul antreprenorilor romani de succes.
  • Cristina Batlansi-a inceput activitatea in domeniul modei acum circa 20 de ani si detine brandul Musette, care actualmente este cunoscut si apreciat atat la nivel national, cat si international.
  • Speaker surpriza: Radu Constantin este un youtuber roman care a reusit sa stranga 856K subscribers si sa regizeze doua seriale('Scoala Invers' si 'DM') care au influentat pozitiv generatia tanara.

Ne vedem in arena!

Ti-a placut acest articol?

De ce nu ti-a placut acest articol?
TRIMITE
Iti multumim pentru feedback! Doresti un raspuns rapid din partea noastra?
Suna un reprezentant BT la 0264 308028 sau *8028