Results

RCD Espanyol Barcelona SAD

01/09/2020 | News release | Distributed by Public on 01/09/2020 06:06

Els jugadors volen teu suport a Vila-real!

09/01/2020

Per iniciativa de la plantilla del primer equip i amb la col·laboració de club, la FCPE i els grups d'animació s'organitza desplaçament gratuït en autocar i entrada a 15€ per a l'Estadi de la Ceràmica

Els jugadors del primer equip volen teu màxim suport a les grades de l'Estadi de la Ceràmica. És per això que, per iniciativa de la plantilla i del club, s'organitzen autocars per a l'afició per al partit enfront de el Villarreal CF de diumenge vinent dia 19 de gener a les 16h.

Amb la col·laboració de la FCPE i els grups d'animació, s'organitza un pack per a socis de desplaçament gratuït en autocar i entrada a 15€ a la zona visitant de l'Estadi de la Ceràmica.

Cada soci pot retirar un tiquet per 15 € per al mateix titular del carnet a la zona visitant. Nombre d'entrades limitat. Només es podrà comprar una entrada per carnet i sent única i exclusivament per al titular, no pot anar destinat a una altra persona. Se sol·licitarà el DNI a l'accés a l'Estadi.

Reserva el teu pack de desplaçament i entrada

La venda del pack d'autocar més entrada es farà únicament i exclusivament a través d'aquest enllaç, des d'avui i fins a esgotar existències: https://tickets.rcdespanyol.com/entradesdesplacamentsrcde

  • Les penyes hauran de traslladar les peticions a la FCPE ([email protected]).
  • Els integrants de la Grada Canito, a través dels responsables del grup.
  • Els integrants de la Penya Juvenil poden fer-ho a través dels responsables de la Penya.

Una vegada comprat el pack de desplaçament + entrada dels autocars de Barcelona i Cornellà, han de recollir l'entrada nominativa i el tiquet de l'autobús en el Punt d'Atenció al Soci (PAS) en els horaris:

- De dimarts 14 de gener a dijous 16: de 10:30h a 14h i de 15h a 18h

Als socis que comprin els packs de desplaçament + entrada dels autocars amb sortida des de TARRAGONA, LLEIDA i GIRONA, se'ls lliurarà l'entrada nominativa i el tiquet de l'autocar al responsable de cada Penya assignada a cada província. El soci s'haurà de presentar únicament en el punt de trobada amb el tiquet de compra web imprès a les 9h i amb sortida a les 9:30h (A Girona, punt de trobada a les 08:30h, sortida a les 9h). Al responsable de la penya li farà lliurament de l'entrada i li facilitarà el tiquet per accedir a l'autocar. Cada punt de trobada tindrà un llistat per certificar les compres realitzades per web dels socis.

Els autocars sortiran des de les següents ubicacions i l'hora de trobada és diumenge a les 09h (Girona, a les 08:30h):

  • RCDE STADIUM. Accés Pàrquing P1 - Gol Prat
  • BARCELONA. Pl Espanya, Torres Venecianes
  • GIRONA. Carrer Santiago Rusiñol amb Passeig Marquès de Camps (ES Meroil)
  • TARRAGONA. Avda Catalunya, davant de la Facultat de Dret
  • LLEIDA. Plaça Rafael Casanova amb carrer Sant Pelegrí (Tàrrega)

Venda únicament de l'entrada

Els socis poden comprar l'entrada sense desplaçament, és a dir que viatgin pel seu compte, únicament de les següents maneres:

- Presencialment al Punt d'Atenció al Soci en els següents horaris: des del divendres 10 al dijous 16 de gener de 10:30h a 14h i de 15h a 18h al PAS

- Les penyes hauran de traslladar les peticions a la FCPE ([email protected]).

- Els integrants de la Grada Canito, a través dels responsables de el grup.

- Els integrants de la Penya Juvenil poden fer-ho a través dels responsables de la Penya.

CONDICIONS GENERALS:

Només es permetrà la venda d'una entrada per soci, que han de facilitar nom, DNI i número de soci. Els tiquets són personals i intransferibles. Les penyes interessades hauran de contactar amb la FCPE ([email protected]).

Les condicions d'obligat compliment en la venda d'aquestes entrades són les següents:

- Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que no pertanyin a grups ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.

- Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. En els torns d'accés a l'estadi, s'exigirà la presentació del DNI juntament amb l'entrada i haurà de coincidir el nom i cognoms de la persona de tots dos documents.

- Els menors de sis anys també han d'adquirir entrada de pagament.

- No es permetrà accedir a l'estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin a les persones o entitats.

- No es permetrà accedir a l'estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l'Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l'estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o el seu material).

- El RCD Espanyol de Barcelona informa a tots els seus aficionats d'aquestes mesures d'obligat compliment.

- Totes aquestes mesures van encaminades únicament i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que es desplacin a l'Estadi de la Ceràmica.

- Els aficionats de respectar igualment la Normativa d'Accés a l'Estadi de la Ceràmica, i el Reglament Intern d'Accés i Permanència en els Recintes Esportius.