Caverion Oyj

05/19/2017 | Press release | Distributed by Public on 05/19/2017 01:09

Caverionille uusi projektisopimus TGW Logistics Groupin kanssa Itävallassa

Caverion ja TGW Logistics Group ovat allekirjoittaneet 4,4 miljoonan euron projektisopimuksen liittyen TGW:n uuteen liike- ja logistiikkakeskukseen Marchtrenkissä Ylä-Itävallassa. Caverionin toteuttaa rakennuksen sähköistyksen ja ilmanvaihdon sekä automaatiotekniikkaa ja aurinkosähköjärjestelmät.

TGW:n hallintoa ja tuotantoa palveleviin uusiin tiloihin tulee tulevaisuuden teknologiaa, kuten aurinkosähköpaneeleita ja sähköautojen latausasemia. Caverionin vastuulla on projektin johtaminen ja toteutus ilmanvaihtojärjestelmän sekä kaikkien sähköasennusten, kuten keski- ja pienjännitteisten jakeluverkkojen, kytkinlaitteiden, palonhavaitsemisjärjestelmien ja viestintä- ja datajärjestelmien, osalta.

'Työskentelemme ennakoivasti, ja tarjoamme asiakkaillemme parhaita ratkaisuja. Projektin tiukan aikataulun vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan edustajien kanssa. Oma tiimimme on yksi parhaista ja uskon, että TGW tulee olemaan panokseemme tyytyväisiä', sanoo Manfred Simmet, Caverionin Itävallan divisioonasta vastaava johtaja.

'Odotamme jo innolla lopputulosta, sillä modernin työympäristön luominen on meille tärkeää. Hyödynnämme niin sanottua Smart Office -konseptia, ja valmistaudumme TGW:n kasvuun', sanoo Georg Kirchmayr, TGW Logistics Groupin toimitusjohtaja.

TGW Logistics Group on johtava dynaamisten, automaattisten ja valmiiden logistiikkaratkaisujen järjestelmätoimittaja maailmanlaajuisesti. TGW kuuluu Caverionin kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin. Hiljattain alkanut projekti jatkuu huhtikuun 2018 loppuun asti.

Lue lisää palveluistamme logistiikkayrityksille