RCD Espanyol Barcelona SAD

09/09/2019 | News release | Distributed by Public on 09/09/2019 08:27

“Vam jugar un bon partit”

09/09/2019

José Aurelio Gay satisfet amb el joc de l'equip, però lamenta el resultat final

L'Espanyol B va veure com volaven dos punts a l'últim moment en el darrer partit de lliga amb l'empat enfront l'UE Cornellà. Els blanc-i-blaus van ser superiors, però els del Baix Llobregat van fer el 2-2 en una de les últimes accions del partit.

En aquest sentit, el tècnic espanyolista, José Aurelio Gay, valorava d'aquesta manera el desenllaç de l'enfrontament: 'En línies generals vam jugar un bon partit, salvant els quinze minuts després de l'expulsió d'ells que ens va fer dubtar. Anàvem guanyant 2-1, creant ocasions molt clares i ens ha fet dubtar entre conservar el que teníem o anar a rematar-los i en aquestes circumstàncies mai pots dubtar, has d'intentar rematar-los. Ells han fet una passa endavant, han anivellat la possessió, hem dubtat força i és un equip que, encara que no ens generés perill, té un gran potencial i en qualsevol pilota aturada pot fer-te mal i així ha estat'.

Per aquest partit, l'entrenador del filial va poder disposar de Víctor Campuzano, que va fer el 2-1 des del punt de penal: 'Va ser el golejador de l'any passat, per nosaltres tenir-lo ens dona a dalt una solvència enorme, però quan no hi sigui, algú completarà aquests registres golejadors que va fer l'any passat'.

Tot i el gerro d'aigua freda que va suposar l'empat del Cornellà, Gay va mostrar-se satisfet amb l'actitud dels seus jugadors en aquest inici de temporada, on l'equip encara es manté invicte, i ja té la vista posada en el següent enfrontament: 'Estic molt content, l'únic problema és que quan t'empaten al noranta-tres doncs t'emportes una decepció pel resultat, però no pel joc. Avui teníem una gran oportunitat d'enganxar-nos amb els equips de dalt, perquè en qualsevol moment, d'aquí unes setmanes, es pot partir la classificació i si guanyàvem avui estàvem a dalt sí o sí, ara ens costarà més enganxar-ho, però tenim una nova oportunitat la setmana que ve a Lleida'.