VTEX

01/12/2022 | Press release | Distributed by Public on 01/12/2022 04:37

VTEX și Stripe fac echipă pentru a face plățile mai simple și mai rapide la nivel global

VTEX se aliază cu Stripe pentru a-și extinde oferta globală de metode de plată disponibile pentru retailerii din comerțul digital. Stripe este una dintre platformele de plăți cele mai mari și mai avansate din punct de vedere tehnologic în prezent, fiind disponibilă practic în întreaga lume. Companii de toate tipurile și de toate dimensiunile folosesc Stripe pentru a accepta plățile și pentru a-și gestiona afacerile online. Forrester a recunoscut statutul său de lider în ghidul The Forrester Wave ™: furnizori de plăți pentru comercianți, Q3 2020 Compania pune la dispoziție instrumentele de care au nevoie dezvoltatorii pentru a crea experiențe mai sigure și mai inovatoare la cumpărături.

Stripe oferă un serviciu extraordinar pentru cele mai variate profiluri digitale, cu clauze de transfer echitabile, onorarii rezonabile și un mod intuitiv de operare.

Un parteneriat global

În calitate de soluție globală de comerț, suntem dedicați efortului de a ne ajuta clienții să activeze cele mai răspândite metode de plată, indiferent de locul în care își desfășoară activitatea.

Clienții VTEX de la nivel global pot utiliza acum un plug-in disponibil pe platforma de comerț, pentru a activa plățile online. Integrarea este disponibilă în țările în care ambele companii își desfășoară activitatea, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Mexic, Regatul Unit, Italia, România și Singapore. Cu alte cuvinte, este un ecosistem care susține opțiunile de plată în peste 135 de monede. Află mai multe despre țările în care se oferă această opțiune.

Parteneriatul VTEX + Stripe deschide calea unor noi oportunități pentru clienți și permite realizarea unor tranzacții cu Google Pay, Apple Pay, precum și cu metode de plată de la nivel local, precum OXXO în Mexic și boleto bancário în Brazilia.

Datorită creșterii exponențiale a sectorului de ecommerce în ultimii ani, dorința de a mări ratele de conversie printr-o varietate de opțiuni create pentru a răspunde diferitelor nevoi ale clienților a devenit una dintre cheile succesului și ale dezvoltării sectorului retail din mediul digital. Metodele de plată le oferă retailerilor posibilitatea de a-și actualiza strategiile de plată potrivit nevoilor clienților lor și, de asemenea, de a-și îmbunătăți experiențele de checkout.

Care sunt avantajele utilizării serviciului Stripe?

  • Un proces transparent de finalizare a comenzii: Clienții tăi rămân în mediul magazinului tău pe durata experienței cumpărăturilor.
  • Securitate: Stripe deține cel mai înalt nivel de certificare în materie de securitate, PCI Nivelul 1.
  • Integrare la nivel global: Integrarea dintre VTEX și Stripe se va realiza în toate țările în care își desfășoară activitatea ambele companii.
  • Soluție anti-fraudă: Folosind plug-in-ul Stripe, clienții VTEX vor putea valorifica produsele Stripe, inclusiv Radar, un instrument anti-fraudă. Radar contribuie la detectarea și la blocarea fraudelor, folosind tehnologia de învățare automată.

Pentru a afla mai multe despre avantajele pe care le poate oferi Stripe afacerii tale, accesează acest link cu detalii referitoare la modul în care soluția poate funcționa în ecosistemul tău.

Oferă-le clienților o experiență mai bună la finalizarea comenzii

Pentru a începe să folosești Stripe la prelucrarea plăților, trebuie să configurezi această opțiune în VTEX Admin. Poți urmări ghidul pas cu pas în centrul nostru de ajutor:

Plățile simple și variate reprezintă factori esențiali, care contribuie direct la mărirea ratelor de conversie din magazinul tău.