Results

Ministry of National Defence of Romania

06/24/2022 | Press release | Distributed by Public on 06/24/2022 00:05

Secretarul general adjunct al NATO și ministrul apărării naționale, la Bistrița

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, și ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, vor efectua sâmbătă, 25 iunie, o vizită de informare la sediul Brigăzii 81 Mecanizată "General Grigore Bălan", din Bistrița.

Cei doi oficiali se vor întâlni cu reprezentanții conducerii Diviziei 4 Infanterie "Gemina" și cu cei ai Brigăzii 81, vor discuta despre stadiul lucrărilor de modernizare care se efectuează la sediul unității militare, vor vizita standurile cu armament, echipamente și tehnică militară și vor susține declarații de presă.

Jurnaliștii interesați să participe la declarațiile de presă sunt rugați să transmită detaliile necesare acreditării (nume și prenume, organizația de media de care aparțin, serie și număr document de identificare), inclusiv tipul de echipament folosit pentru cei ce doresc să realizeze transmisii live, pe adresa de email [email protected], până vineri, 24 iunie, ora 17.00.

Reprezentanții mass-media acreditați vor fi așteptați sâmbătă, 25 iunie, între orele 11.00 și 11.30, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată (str. Grănicerilor nr. 2), având asupra lor un document de identificare personală și legitimația de presă.

Persoană de contact: Locotenent Raluca Mureșan, tel.0757.525.826.