Ministry of Health - Republic of Albania

05/08/2021 | Press release | Distributed by Public on 05/09/2021 10:22

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 585,693 vaksinime

08 Maj- Ka vijuar vaksinimi masiv me kalendar të kombinuar, për personat mbi 60 vjeç dhe punonjës të shërbimeve kritike.

Në 24 orët e fundit janë vaksinuar 13,467 qytetarë. Prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 585,693 doza të vaksinës ndaj COVID19, prej të cilave mbi 464,749 vaksinime për persona mbi 60 vjeç.

Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.