Netflix Inc.

06/15/2022 | Press release | Distributed by Public on 06/16/2022 09:02

Netflix dă undă verde pentru încă două sezoane ale serialului Casă, dulce casă →

Netflix a confirmat astăzi continuarea serialului Casă, dulce casăcu sezoanele 2 și 3, care vor beneficia de o poveste extinsă și o distribuție mai numeroasă.

Îndrăgitele vedete Song Kang și Lee Jin-uk vor reveni alături de membrii distribuției inițiale, care îi include pe Lee Si-young, Ko Min-si și Park Kyu-young. Cu toții se vor reîntâlni cu regizorul de mare succes Lee Eung-bok pentru a continua povestea neterminată a supraviețuitorilor din Green Home. Actorii proaspăt confirmați Yoo Oh-seong, Oh Jung-se, Kim Moo-yeol și Jung Jin-young vor completa distribuția.

"Sezonul 2 va dispune de un nou decor, iar detaliile tehnice pe care nu am reușit să le desăvârșim în primul sezon vor fi rafinate mai departe pentru sezonul 2", a spus regizorul, referindu-se la universul mai larg al francizei și la elementele vizuale încă și mai spectaculoase.

Din momentul în care sezonul 1a ajuns pe Netflix în 2020, înspăimântătorii monștri și povestea inteligent construită au stabilit un nou standard pentru genul de producții cu creaturi și s-au bucurat de aprecierea fanilor. South China Morning Postdescrie producția drept "înspăimântătoare și amuzantă", în vreme ce Decidera hotărât ca aceasta să fie difuzată online, arătând că "serialul Casă, dulce casăiese în evidență datorită decorurilor și monștrilor".

Serialul a obținut diverse distincții internaționale, printre care cele acordate în 2021 în cadrul Asian Academy Creative Awards (AACA) și cu ocazia celei de-a treia ediții a premiilor Asia Contents.

Informații despre această producție

Titlu: Casă, dulce casă

Regia: Lee Eung-bok

Material original: Kim Carnby, Hwang Young-chan (Naver Webtoon)

Distribuție: Song Kang, Lee Jin-uk, Lee Si-young, Ko Min-si, Park Kyu-young, Yoo Oh-seong, Oh Jung-se, Kim Moo-yeol, Jung Jin-young and etc.

Distribuit de Netflix

Produs de Studio Dragon, Studio N