Netflix Inc.

09/17/2021 | Press release | Archived content

Producătorul și scenaristul distins cu premiul Emmy Dan Levy intră într-un parteneriat cu Netflix pentru crearea de conținut original constând în lungmetraje și producții de[...]

Levy va crea scenariul, va regiza și va produce o comedie romantică originală încă neintitulată, care va fi primul său lungmetraj și în care va și juca

  • Netflix a anunțat astăzi un nou parteneriat cu talentatul Dan Levy (Schitt's Creek), distins cu patru premii Emmy, care va scrie și va produce conținut bazat pe scenariu, precum și alte proiecte de creație pentru Netflix.

  • Această știre vine exact la un an de la performanța sa istorică de la premiile Primetime Emmy din 2020.

  • Activitatea lui Levy în sfera filmului va începe imediat cu o comedie romantică încă neintitulată, în care Levy va interpreta rolul principal și pe care o va regiza și produce după un scenariu propriu. Stacey Snider și Kate Fenske de la SISTER se vor ocupa, de asemenea, de partea de producție, alături de Levy.

  • Levy va începe lucrul la acest serial în iulie 2022.

  • Dan Levy a declarat: "Netflix o oferit serialului Schitt's Creek o a doua casă exact la momentul potrivit și a deschis porțile pentru un segment de public absolut nou pentru noi. Bucuria de a vedea serialul înflorind alături de noua sa gazda m-a făcut să fiu și mai încântat de faptul că voi continua să istorisesc împreună cu Netflix povești speciale și semnificative din sfera lungmetrajelor și a producțiilor de televiziune. Pentru mine acesta este un moment desăvârșit și un nou punct de plecare."

  • Scott Stuber, responsabil de divizia internațională de filme, și Bela Bajaria, responsabilă de divizia internațională de seriale, au adăugat: "Dan Levy este un incredibil talent complet, care abordează cu multă grijă fiecare poveste, oferind o perspectivă plină de semnificații. Contribuția sa la Schitt's Creek a fermecat publicul din întreaga lume și suntem încântați să intrăm în parteneriat și să creăm noi filme și seriale împreună cu Dan."

  • Îndrăgitul serial Schitt's Creek semnat de Levy a fost distins cu nouă premii Emmy și beneficiază acum de un public internațional pe Netflix.

  • Serialul a doborât mai multe recorduri la premiile Emmy din 2020, inclusiv pentru că a devenit serialul de comedie care a obținut cele mai multe premii într-un singur an, a fost primul serial de comedie care a obținut premii la toate cele patru mari categorii dedicate actorilor în același an și a câștigat cele mai multe premii acordate unui serial de comedie aflat la ultimul sezon. Levy însuși a egalat recordul pentru cele mai multe premii obținute de o persoană într-un singur sezon și a devenit primul om care a câștigat premii la patru categorii importante (actorie, regie, scenariu și producție) în același an.

  • Fotografie-portret Dan Levy (pentru descărcare, fotografie realizate de Jose Mandojana)