Banca Transilvania SA

08/03/2022 | Press release | Distributed by Public on 08/03/2022 03:05

1.000 de conturi au fost deschise in cateva zile de antreprenori pe platforma online Stup

Comunicat de presa2022-08-03

La o saptamana de la deschiderea Stup in Bucuresti de catre Banca Transilvania, pe site-ul www.btstup.ro sunt deja 1.000 de conturi deschise de antreprenori si viitori antreprenori.

Ce a mai insemnat pentru Stup prima saptamana de la lansare:

  • a fost infiintat primul business, care este in domeniul serviciilor online pentru un parc auto;
  • a fost achizitionata prima solutie de gestionare a clientilor (CRM) de catre o agentie de turism;
  • a fost obtinuta prima semnatura electronica pentru o afacere din domeniul comertului online cu produse pentru copii;
  • a fost planificata prima campanie de promovare online a unui business cu activitate in comertul cu condimente.

Deschiderea unui cont pe www.btstup.ro este primul pas pe care antreprenorii trebuie sa il faca pentru a ramane conectati la tot ce se intampla la Stup, pentru a programa o intalnire la sediu sau pentru a participa la un eveniment. Pentru a beneficia de produsele si serviciile partenerilor Stup, precum si pentru consiliere, antreprenorii sunt asteptati la sediul Stup, Calea Serban Voda 206-218

Banca Transilvania a deschis recent Stup, spatiu fizic si virtual, dedicat sustinerii comunitatii antreprenoriale. Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesara conectarii antreprenorilor cu furnizori de servicii si produse pentru infiintarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup au loc inclusiv evenimente pentru antreprenori si viitori antreprenori, organizate atat de BT, cat si de partenerii acestei initiative. Stup s-a lansat cu 20 de parteneri: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip & Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH, Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut si Weex Global.