Ministry of Health - Republic of Albania

06/12/2021 | Press release | Distributed by Public on 06/12/2021 10:34

Vaksinimi antiCOVID/ Kryhen 830,281 vaksinime

12 Qershor - Ka vijuar vaksinimi masiv me kalendar të kombinuar, për personat mbi 60 vjeç dhe punonjës të shërbimeve kritike.
Në 24 orët e fundit janë kryer 7228 vaksinime dhe prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 830,281 doza të vaksinës ndaj COVID19. Prej tyre 328,546 qytetarë i kanë marrë të dyja dozat e vaksinës antiCOVID.
Procesi i vaksinimit po kryhet sipas të gjithë parametrave të sigurisë dhe cilësisë nga ekipe të trajnuar vaksinatorësh në të gjithë vendin.