Netflix Inc.

06/07/2022 | Press release | Distributed by Public on 06/07/2022 11:42

Recapitulare Geeked Week 2022: știri și teasere din ziua dedicată filmelor →

Lumini, cameră, motor! Începe ziua dedicată filmelor! Filme ce vor fi disponibile în curând, precum Tura de zi, Wendell & Wild: Aventuri demonice, Spiderheadși The Gray Manau fost vedetele zilei de marți la Geeked Week, unde gazdele Jaeden Martellși Reece Feldman, alias guywithamoviecamera, au adus vești importante și au împărtășit câteva imagini în premieră, care te vor lăsa cu gura căscată!

N-ai prins festivitățile live? Nu-ți face griji! Săptămâna aceasta adunăm în fiecare zi cele mai recente anunțuri, teasere în exclusivitate și multe altele ca să te ținem la curent și pe deplin informat.

Descarcă mai jos toate materialele pentru ziua a 2-a evenimentului virtual Netflix Geeked, dedicat serialelor, filmelor și jocurilor Netflix aparținând unui anumit gen:

Monstrul mărilor: Pune-ți vesta de salvare și pregătește-te pentru albastrul nesfârșit al apei cu cel mai recent trailer și cu posterul acestui lungmetraj animat spectaculos, în regia lui Chris Williams (Vaiana, Cei 6 super eroi). Producția spune povestea unui legendar vânător de monștri marini, a cărui viață este dată peste cap atunci când o fată se ascunde pe vasul lui.

Trol:Urmărește imagini în premieră din acest film de acțiune și aventură inspirat din folclorul norvegian. Producția spune povestea unei creaturi străvechi, trezite la viață după ce a fost blocată în pântecele unui munte timp de o mie de ani și a neașteptatului grup de eroi care trebuie să se unească și să o oprească.

Tura de zi:"Mușcă" din comedia cu vampiri, debordând de acțiune, a lui Jamie Foxx cu acest videoclip cu imagini din culisele filmului. Producția spune povestea unui tată muncitor (Foxx), care folosește slujba de curățător de piscine ca acoperire pentru adevărata lui ocupație de vânător și ucigaș de vampiri.

Killer Book Club: Suspansul (aproape) s-a încheiat! Vezi teaserul adaptării romanului înfricoșător despre un grup de studenți bântuiți de un hărțuitor anonim, care îi amenință cu moartea și cu dezvăluirea unui secret letal.

Sebastian și Mikkel contra extratereștrilor: Vezi trailerul incredibil al acestei comedii SF inspirate de un fenomen real legat de OZN-uri din Norvegia. Filmul spune povestea a doi prieteni din copilărie, cândva un duo imbatabili la jocurile cu arme laser, care se reunesc pentru a opri o invazie extraterestră.

Interceptor: Deturnarea: Ai prins drama militară plină de suspans weekendul acesta? Atunci permite-i protagonistei Elsa Pataky să-ți arate cum ea și echipa de creație a filmului au adus la viață toate acele scene de acțiune incredibile în acest nou videoclip din culise.

Zom 100: Bucket List of Dead: Dacă materialul de ieri despre Suntem morți cu toțiinu ți-a satisfăcut setea de sânge, urmărește imagini în premieră din această comedie despre viitoarea apocalipsă zombi bazată pe seria manga originală, scrisă de Haro Aso și ilustrată de Kotaro Takata.

Wendell & Wild: Aventuri demonice:Pregătește-te să dai nas în nas cu proprii demoni în acest clip înfricoșător din noul film de tip stop-cadru scornit de mințile încântător de malefice ale lui Henry Selick și Jordan Peele. Filmul spune povestea a doi frați demoni care schimbă lumea de dincolo pentru lumea celor vii.

Spiderhead: Pregătește-te să fii uluit cu acest nou videoclip în exclusivitate din viitorul film al lui Joseph Kosinski , avându-i în centru pe doi tineri condamnați (Miles Teller și Jurnee Smollett) care înfruntă fantasmele trecutului într-un penitenciar condus de un vizionar de geniu (Chris Hemsworth), care face experimente pe deținuți folosind medicamente care influențează emoțiile.

Rebel Moon: După producția apreciată de fani Armata celor morți, regizorul Zack Snyder ne aduce vești despre noul lui SF, în care o colonie pașnică este amenințată de armatele unui conducător tiranic și însărcinează o tânără cu un trecut misterios să caute războinici de pe planete învecinate pentru a-i ajuta să-i țină piept.

Vizionează întregul serial aici:

The Gray Man: Înainte să se întoarcă înapoi în dosarul confidențial, vezi imagini în premieră din noul videoclip al celui mai proaspăt film de acțiune al fraților Russo despre un priceput agent CIA (Ryan Gosling), care, din greșeală, descoperă secrete întunecate ale agenției. Fostul lui coleg psihopat (Chris Evans) pune o recompensă pe capul lui, stârnind asasini din întreaga lume să plece pe urmele lui.

Vezi toate materialele pentru The Gray Manaici:

Școala pentru Bine și Rău: Atenție, elevi! Urmăriți primul teaser și elementele artistice pentru viitoarea adaptare a seriei de romane de mare succes, în regia lui Paul Feig, despre două prietene de la o școală fermecată, unde tinerii eroi și răufăcători sunt antrenați pentru a apăra echilibrul dintre bine și rău.

Vezi toate materialele pentru Școala pentru Bine și Răuaici:

Geeked Week va rula pe întreg parcursul săptămânii pe YouTube, Twitter, Twitch, Facebookși TikTok. Vizionează recapitularea noastră pentru prima ziși fii pe fază mâine pentru cele mai recente producții din portofoliul nostru de animații, printre careArcane, Cyberpunk: Edgerunners, Conspirații SRLși Excepție.Accesează GeekedWeek.compentru detalii complete.

Și bucură-te de acest imens portofoliu de povești din genuri diferite, precum sci-fi, fantezie, jocuri, anime și multe altele vizitândwww.netflix.com/geekedorwww.netflix.com/geekedweek.

Vezi fotografii din Film Day aici.